Massage QOOL vänder sig till alla som vill återhämta sig och finna ny positiv energi. I en hektisk tillvaro är det mycket värdefullt att få balans i kroppen. Genom att ge dig själv tid för återhämtning och avslappning  kan du komma att känna en större lust för livet.


Massage QOOL är  en variant av olika massagebehandlingar där avslappning och njutning är de främsta ledorden. Massage QOOL är en taktil massage vilket betyder att det är en mjuk och skön beröringsmassage samtidigt som den är kraftfull. I Massage QOOL är det nervändor som står i centrum snarare än onda muskler.


I en tid med mycket stress och liten ro så är kroppens ena nervsystem, det parasympatiska nervsystemet, mestadels inaktivt. Massage QOOL hjälper till att aktivera nervsystemet som gör att kroppen känner en harmoni med sin omgivning. Vidare frisätts ”lugn-och-ro”-hormonet oxytocin under behandlingens gång. Det i sin tur gör att du når en skön avkoppling där du kan känna dig både rofylld och lustfylld, så väl kroppsligt som själsligt.


I Massage QOOL masseras hela kroppen då varje del av vår kropp består av hundratusentals nerver som är i ständigt behov av energiförnyelse. Så känner du dig sliten och utarbetad eller bara har lust att unna dig en stund med njutning, avkoppling och beröring så har du hamnat rätt.  Copyright © 2011-2014 Massage QOOL. All rights reserved. Sidan uppdaterad 17 januari 2014